/ Allmänt /

Underbart

Heeeej! Kommer inte att blogga förrän jag kommer hem vilket är lördagkväll! Igår regnade det men idag har det varit strålande sol hela dagen så vi har stekt på playen! Hoppas all har det bra, pussssss :)
/ Allmänt /

Spanien

Tjalom, nu är jag på planet på väg till SPANIEN. Ska bo hos farmor i en vecka och det kommer bli så skönt. Hoppas ni har det bra här hemma eller vart ni nu befinner er, pussar!
kroatien 2011 (tror jag) om inte 2010? Hmmm ;-)
 
/ Allmänt /

Efterlängtade lov

Hejsan! Idag har vi fått höstloooov! Hur skönt är inte det då? Lycka!Träffade Erkan nästan direkt efter skolan och vi bara chillade som vi brukar, sen blev det la donk.. Hehehe. Men sen tacomyyys! Fick sagt hejdå till beben och efter det åkte jag till Johanna där favtjejerna var. Vi snackade och proppade i oss godis. Gick även i klackskor som jag ALDRIG har gjort i hela mitt liv. Jag vågar inte, är på riktigt riktigt rädd för klackskor.. Fick oss ett gott skratt iallafall. Nu ska jag sova och tagga spaaaanien! Har haft en toppen fredag och kommer ha en toppen vecka i spanien hos farmor, hoppas ni får ett grymt lov, pussar!