/ Allmänt /

Min helg

I fredags var vi några stycken hos Anna för födelsedagsfirande och vi åt jättegod mat och hade det supertrevligt. Ganska lugn kväll men dom gillar vi! Igår, lördag, så behövde tff hjälp så fick åka med till Halmstad för match mot Centern så från 11-16.30 var jag borta.. Inte det roligaste men fick ju röra lite på mig iaf, höhö. Åkte till Rosanna där det vankades kräftskiva med världesn bästa tjejer!! Vi åt och förade innan vi drog på en ganska kass fest. Men jag lyckas endå alltid ha roligt endå. Trevligt att prata ibland också men jag föredar hellre dans på fest men men! Vaknade iaf up bredvid E sen har jag varit hos Rosanna, snackade lite och såååå! Nu ska jag sätta på en film. 
 
 
 
/ Allmänt /

Luktar helg

Alltså, åh var jag gillar livet just nu. Skolan flyter på och jag är så jäkla nöjd med klass och allt. Idag efter skolan hade jag och Erik pluggdejt, drog hem rätt tidigt och fortsatte med läxorna sen mötte jag Linnea och Rosanna så gick vi ner till havet och satte oss där och snackade som bara vi kan. Måste ta vara på de sista kvällarna med litelite värme iaf! ;) Imorgon går jag egentligen till fyra men två lektioner är inställda så slutar halv ett istället<333 Ska ner till stan, köpa miniräknare bland annat, haha. På kvällen ska tjejerna och jag fira Anna så helgen kan inte börja bättre! 
 
/ Allmänt /

Oh my va trött

Godmorgon allihopa, idag väntas världens längsta skoldag. 08-16... Dock tycker jag alla lektioner är så intresanta så tiden går inte dirket långsamt vilket är gett. Igår slutade vi runt 12 så donken hos Emma stog på schemat, mmm så gaaatt!! Skulle egentligen pluggat tillsammans men gick inget vidare. ;) Halv sju var det matchsstart, jag var inlånad för att hjälpa till och kan inte säga att jag var atggad men det var kul när man väl spelade! Vinst blev det också. Kom hem direkt ner till plugget sen somnade jag snabbt som bare den! 
Åhh, saknar redan värmen..