/ Allmänt /

31 december

Hemma från Lund där vi sutade bland de 8 bästa. Bloggen kommer åt sidan men har inget roligt att skriva tycker jag. Igår var jag iaf på kungsmässan med Linnea. Shoppade mat.. Ingen shopping-tur för oss inte. På kvällen kom E hem till mig sen sov vi tillsammans.<3 Jag och mamma har gjort lite ärenden på stan idag och sen har jag städat och dukat. Tjejerna kommer till mig ikväll och äter sen rullar killarna in också. Får hoppas att det blir en bra kväll och en bra start på det nya året! Gott nytt år på er kära läsare!
 
/ Allmänt /

Lördag

Idag har jag varit på stan och lämnat tillbaka lite grejer. Vädret är ju helt underbart och tycker det är så mysigt när det går massa familjer och par i stan.<3 När jag kom hem hade pappa och Anna storhandlat massa tråkiga saker. Bland annat en iphone. Tanken var att jag då skulle ta en skrutten femma så klippte till simkortet men NEJ, det fungerade inte så nu är jag telefonlös. Har klarat mig i 8 månader så några dagar kommer nog gå bra.. Men lite segt för ska på cup imorgon. Ska träffa Erik snart och vad vi hittar på ikväll är oklart. Haaadeee!
 
 
/ Allmänt /

Heeej

Heeeeej! Har inte varit så aktiv här det senaste. Julafton blev inte så bra tyvärr. Sixten fick magsjuka så släkten fick stanna hemma... Inte så roligt men sånt händer. Juldagen spenderades hemma men tog också en lång promenad längst havet. Varberg har bjudit på fint väder men himla kallt också. Blev en sleepover med Stellan och Lotta också, mysigt! Idag var jag med mamma på stan, hittade en kjol sedan orkade vi inte trängas med alla längre så vi gick hem. Släkten kom idag istället vid fem och de har precis gått hem. Har fått superfina presenter från både pappa och mammas sida så är jätteglad! Dock suuuperjättejättetrött på julmat. Det jag tycker om är typ laxen. Vi hörs imorgon darlingsss! Och hoppas ni alla haft en superbra jul! Och jag har verkligen tagit NOLL bilder från dessa dagarna sååå en oldie får ni!
Dör av skratt varje gång jag ser denna för tänker bara hur illa Sixten måste trillat sekunden efter bilden knäpptes?!?!