/ Allmänt /

Sista februari*

Efter skolan cyklade jag, Emma och Emelie ner till stan och tog ett bord på mingan. Fikade och snackade ett tag sen strosade vi runt i några affärer. Vi åkte till Emelie och chillade där i några timmar sen åkte jag hem ocj käka pizza framför let's dance. Shit var bra Benjamin var och lite småsöt är han ju också. Han kommer nog komma långt med hjälp av alla tjejer, haha. Just nu sitter jag i min säng och får massa videos från tele2arena. Måste erkänna att jag är avis nu... helt sjukt mycket... Ni som är där nu, hoppas ni har så fruktansvärt roligt!!!!!
 
/ Allmänt /

De e freeeedaaaag

Den här veckan har gått så fruktansvärt snabbt. Snabbaste veckan på länge. Men det ser jag som positivt, tror nog ingen ser det negativt eller? Närmare våren och sommaren ju.. :) Idag är det dock ingen vår, regnar ju som bara den! Idag efter skolan ska jag ner till stan med Emma och Emelie så det blir en bra början på helgen. Hoppas alla ni som är i Stockholm får en grym konsert och ni som är hemma får ha en grym helg!! :)
Jag vill tillbakaaaa!!!
/ Allmänt /

Saknar...

... mitt långa hår... ♥ haha. Men det har växt väldigt mycket sen jag klippte mig i thailand så jag ska inte klaga. Men lite längre än vad jag har nu vill jag ha. Så himla fint tycker jag, speciellt på sommaren.. åh!