/ Allmänt /

Torsdag

Vid halv fem idag mötte jag upp Linnea vid kvantum. Köpte lite godis innan vi gick mot bio salongen. Vi såg en riktigt mysig film och kände att bio var perfekt idag för herregud var trött jag är. Känner mig nästan lite hängig. En biodejt med Donald var perfekt! Sen tog jag bussen till breared och då drog Thilda med mig till stan där vi var ett gäng tjejer på mingan och åt. Men nu är jag äntligen hemma i min egna säng.<3 Och juste, träffade Anton Ewald, haha! Snygg kille detdär men dryg som fan tycker jag, och han SUGER på att sjunga. ;) Godnatt kära läsare. 
Mmm fräsch 
/ Allmänt /

Yesterday

Vid tre mötte jag upp några tjejer från "gamla" klassen. Vi satte oss på Lorensberg och uppdaterade varandra i några timmar. Det var supermysigt och trevligt. Tänk endå att vi gått i samma klass ett bra tag och helt plötsligt ska vi bara ses någon gång i någon korridor.. Haha! På kvällen var familjen hos min syster där lite kusiner också var. Vi åt grillat och jättegod efterrätt men åkte hem redan vid nio. E kom hit och vi tog en promenad, gick till statiol och köpte cola, hehe! Nu har jag precis sagt hejdå till honom och snart ligger hsn i en solstol i grekland, den gottegrisen. Känner redan hur mycket jag kommer sakna honom. Men vi har klarat 4 veckor så en borde inte vara ett problem? :) 
 
/ Allmänt /

Tisdagskvällens bravader

I tisdags var vi ett gäng på stranden, andra gången för mig iår. Jag och Erik drog hem vid fyra och duschade och sedan drog jag till Rosanna och Linnea där vi panikade över kläder, haha. Min garderob är hemsk just nu.. Jaja vi cyklade till Thilda och där var det förfest innan alla drog till August. Jag hade skitkul verkligen. Lite kul att festa med andra än de gamla vanliga.. haha!  Somnade bredvid Erik som en preinsessa den natten.<3