/ Allmänt /

Helg

Igår så gjorde jag inte mycket. Var mest hemma men drog mig iallafall ut på en springtur och sen fick jag ett ryck och städade mitt rum. Det behövs dock städas igen... Hehehe! Gick till rosanna där Linnea också var och vi bara chillade lite, ni är för bra ni! Vid niotiden träffade jag Erik men somnade i min egna säng för idag rullade bilen mot sommarstugan i Bohuslän. Jag mamma och sirre har umgåtts med våra kära morfäder och man kan ju inte hålla sig för skratt ibland, dom är för goa! Ska dock hem redan imorgon för i veckan är det partille cup. Det är det absolut sista vi gör med laget så ska göra det absolut bästa av den tiden... Kommer nog sakna lagsport om några månader men just nu är det väldigt skönt att inte ha några "måsten" när det kommer till att träna. Nu kan jag ju träna precis när jag vill, fast ensam (oftast)...:) blabla natti!

/ Allmänt /

Mmm lite sommar

Igår efter matchen träffade jag Linnea rosanna och Stella. Vi åt på campino och sen gick vi till kvantum och köpte med oss massa gott. Vi satt och snackade till tre sen slocknade Stella och rosanna men jag och Linnea kunde inte somna så vi snackade ett tag till och sen kom överskottsenergin och haha, det var galet! Vi somnade vid sex-halv sju iallafall. Nu på eftermiddagen har jag legat i solstolen men kände för en paus nu. Äntligen känns det som riktig sommar, det är bara att hoppas på att det håller i sig! Ikväll väntas bio! / Allmänt /

Onsdag

Hello darlings! Idag var tanken att jag skulle sola men det var moln överallt så blev inget med det. Istället har jag kollat DH och jag kan inte sluta.. Så jäkla bra! Vid fem ska jag ner till apelviken och lite senare direkt till idrottshallen för träningsmatch mot halmstad. Hur ska det gå..? Ikväll är vi nog ett gäng tjejer som ska träffas, mysmys!