/ Allmänt /

Måndag!

Halloj! Mamma hämtade upp mig efter skolan och då hängde jag med henne på loppis, massa goa gubbar där, haha! Sen åkte vi och handlade ingridienser till bullar. Mitt i baket tog vi en break och åkte ner till stan. Hittade ingenting men det gjorde min bror, så åkte inte helt i onödan. Erik ringde så mötte upp honom på stan och sen gick vi hem. Bullarna blev suuupergoda! Tror det är första gången jag lyckas, applåder! Nu sitter jag nyduschad efter en springtur på landet och tänkte gå upp till mamma och sova bredvid henne, mys!
 
/ Allmänt /

Ohyeah

Hejsan! Vi vann vår sista bortamatch och det var också vårt mål. Inte kul att åka hem med förlust ju!! Riktigt härligt var det, kunde nästan inte bli bättre avslut på helgen. Tror herrarna vann också för de ledde ganska stort när vi blev tvugna att dra på egen match. Bra handbollshelg helt enkelt!! Nu sitter jag och lyssnar på go musik men tänkte nog snart lägga mig för dagen men samtidigt vill jag inte somna för då kommer måndagen snabbare... Fandåååå vilka stora problem, godnatttt!
 
/ Allmänt /

Sunday

Hej! Igår bloggade jag ingenting men hade fullt upp hela dagen. Vid 12 träffades jag och några tjejer på stan för att leta present till Thilda. Vi hittade fina grejer så hoppas du blev nöjd älskliiing! Klockan 2 var jag i Brearedshallen och tittade på en match med Thilda och efter den stog jag i tjorren i några timmar. Gjorde mig iordning hos T med Anna också sen kom resten av gänget. Maten var hur god som helt och efterrätten också, hehe, foodlover! Hade en trevlig kväll men jag fick utslag över hela kroppen och fick svårt med andningen så fick åkta hem tidigt, menmen.. Och vädret igår! HERREGUUUD, var underbart! :D Idag ska jag träffa Erik, kolla match och spela match så full rulle idag också. Hoppas ni haft en riktigt bra helg!
Min favorit-Anna!