/ Allmänt /

Yesterday

Hejsan! Igårkväll käkade jag och världens bästa ute. Supermysigt verkligen och gott! Vi gick hem till mig och efteråt och hade en myskväll. Perfekt! Idag ska jag ta det lugnt för har en irriterande förkylning och imorgon har jag min första match för halmstad så den får inte bli värre. Ska försöka skicka in ett repotage till min svenska lärare. Tycker svenska är skit svårt så har skjutit upp på detta dumma repotage.. Ikväll ska familjen göra hemmagjord pizza och efter det ska jag och tjejerna träffas hos Ems! 
 
/ Allmänt /

Torsdag

Det var sjukt svårt att komma upp imorse kan jag säga men jag hann i tid till skolan och var där till tre. Det var massa politiker och snackade med oss. Vi fick säga vad vi tyckte skulle bli bättre osv i Varberg och det var faktiskt riktigt kul! Fick bullar och cola så, ja, fanns inte mycket att klaga på. Hängde med Emma efter skolan med de andra tjejerna och snackade lite. Blev ett pass på gymmet idag. Bara mage så var inte där så länge men kan lova att det känns i min mage nu. Så himla skönt att det redan är helg imorgon. Ska ut och käka med Erik så helgen kan väl faktiskt inte börja bättre.. ;) Har dock simning i skolan imorgon och det tycker jag inte är så jobbigt. Det enda är väl att man ser ut som ett lik men tur att nästan alla är lika vita. Hare gööött!
 
/ Allmänt /

I L Y

Tanken var att jag skulle vakna tidigt imorse så att jag kunde hjälpa till med frukost på sängen till E men sov så skönt så jag fick också frukost på sängen, mysigt! Vid 12 var jag och mamma nere på stan men hon åkte hem ganska snabbt så gick runt ensam istället... Usch, hatar att göra det i Varberg, dock är det as gött att gå ensam i tex Göteborg. Gick till Erik och så fick han sina presenter. Var nämligen en spontan sleepover så hade ingen present imorse.. ;) Har ätit tacos och tårta så min mage är proppmätt nu och jag känner att jag kommer somna hårt som en sten snart. Puss godnatt och grattis igen min älskade älskade Erik.<3 
Hittade detta inlägget på facebook, 26 november 2011...<3