/ Allmänt /

Sista oktober

Herregud! Imorgon är det redan November. Är det inte sjukt? Jobbet var kul idag och tiden flög iväg tack vare bra jobbarkompisar. Har fixat lite grejer inför imorgon och jag är så taggad för fest, hehe. Slutar dock jobba 6 och bussen är framme 7 så jag får vara snabbare än vinden imorgon. Tur jag är snabb av mig. Tjejerna ska föra hos Lisa sedan drar vi till en annan kompis! Min sista dag på gekås imorgon på ett tag tror jag. Ska bli ganska skönt att vara lite ledig efter nästan sju veckors jobb i sträck. Alltså varje helg dårå. Jaja, nu ska jag städa mitt rum innan sängen kallar, puss. 
 
/ Allmänt /

Spontan sleepover

Jag och mina sockertoppar bestämde oss för att han en sleepover i Rosannas mysiga källare. Älskar seriöst hennes källare, haha. Vi chillade och drog till donken igårkväll sen chillade vi lite mera. Imorse eller i förmiddags så gjorde vi en god brunch, eller minibrucnh, vettefaaan. Men det var hur gott som helst så har inte behövt äta förren 3o minuter sen, matkoma jappjapp. Vid två gick jag och mamma ner till stan och fick med mig en del hem. Vill ni att jag ska visa? ;) Provade lite grejer inför halloween men vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till.. hm. Cyklade till R igen hon och L provade grejer inför halloween också! Är så taggad för parteeeyyyy!!!!!! Nu måste jag stänga ner datorn för ska upp 05, woppppp! 
 
 
/ Allmänt /

29

Igår när jag kom hem gick jag en runda med Pelle sen gjorde jag mig iordning för en myskväll med älsklingen. Fick typ återfall på förkyldningen igår så mina planer gick åt skogen, haha. Men en lugn kväll var nog bra för min del. Åt en liten bruch med Erik imorse sedan har jag inte gjort så mycket. Pratat med Thilda i någon timma samtidigt som jag gick en runda med Pelle, gosen. Plugghögen ligger på bordet framför mig men min kropp vägrar gå och ta tag i det.. Får se om jag kan få gjort något, vore nog rätt bra.. hehe. Matteprov och företagsekonomi efter lovet, wohoo!