/ Allmänt /

30 april

Sista april redan, vart tar tiden och dagarna vägen? Igår efter skolan så åkte Stella, Emma, Anna och jag ner till stan och satte oss på mingan i tre timmar, bra start på denna långhelg. Åkte hem för att sova innan jag begav mig till Anna med Linnea där Stella också var. Blev tjejsnack med mina goingar! <3 Sov ut idag, till halv 12 & då gick jag upp och gjorde god frukost och satte på high school musical, hehe. Så mysigt ju! Eftersom det är valborg ska jag och girlsen ha middag hos Anna och sedan får vi se vad som händer. Hoppas ni får en nice kväll, puss. 
 
/ Allmänt /

28

Tjena! Känns jätteskönt att denna skoldagen är över för fick bockat av två prov. Bara engelska nationella imorgon sen är det långhelg! Var hemma vid fyra och sedan dess har jag haft på hög musik, åh älskar! Ska träna vid sju med Stella och innan det bara ta det väldigt lugnt och njuta av att vara pluggfri en dag, wiiii😍 annars dååå, life is good, bara sju veckor tills sommarlov vilket kommer gå räserfort, fan va taggad!!! 

/ Allmänt /

7 km

Efter skolan fick Erik och Agge med mig till gymmet och vi körde ett axel- magpass. Kan säga att det kändes att det var ett tag sedan sist men var skönt efteråt. Kom hem och då säger Sixten att han ska ut och springa så fick hänga på honom också och lyckades springa 7 km så känner mig fan bra just nu. Resten av kvällen kommer gå till plugg och förhoppningsvis ska jag lägga mig i tid ikväll också. Nu käk innan plugg, puss! 
Waaa, detta var gott!