/ Allmänt /

Fredaaag

Denna veckan gick ju snabbt, skönt! ligger just nu i sängen och tittar på sinister 1 för jag och några fler ska se tvåan ikväll på bio... Ligger dock mest och tittar mobilen för är livrädd, lär la skrika halsen av mig ikväll... Att man ens utsätter sig för detta, haha. Imorgon ska jag på brunch men sedan har jag inga planer för helgen vilket är lite skönt. Ha en bra helg vänner!!

/ Allmänt /

Höst?

Igår regnade det typ hela dagen så efter skolan åkte jag med Linnea och Lotta till Lisa så bakade vi kladdkaka och spelade mario kart, hehe. Jävligt kul faktiskt! Kom hem vid sex tiden och då kom Erik till mig direkt så satte vi på en film och slöade baraaa. Idag var det skolan i sin vanliga ordning, slutade för en halvtimme sen och sitter och käkar nu. Har inga planer för dagen mer än matteplugg. Och vad hände med det fina augustivädret? Känns som höst ute...  puss! 

/ Allmänt /

Monday

Vårat schema nu i tvåan verkligen äger, som idag går vi från 10-12, engelska och idrott så detta ska la funka! Efter skolan åkte jag till gymet och var verkligen helt slut efteråt, som det ska vara. Var iväg på coop och handlade med mamma sen har jag verkligen inte gjort mycket alls, tittat några gg avsnitt. Kanske blir att träffa en vän strax men får se om vi orkar, är så himla trött då det varit brist på sömn det senaste...