/ Allmänt /

Äntligen sommar

Vilken daaaag! Fick äntligen sovit ut och det har aldrig varit skönare att ligga och dra sig som idag, åååh! Mötte upp tjejerna på mignon vid ett och vi satt där ett bra tag innan jag träffade några killar en stund för att catcha upp lite... Vi satte oss i en park i solen, underbart ju! Kom hem för en stund sedan och har precis ätit. Ikväll kommer tjejerna hit för att titta fotbollen, ska bli kuuuul. Hoppas ni haft en underbar dag för idag kom fan sommarvärmen😍

/ Allmänt /

En dag i Göteborg

Imorse fick jag inte sova ut, mamma fick med mig och Sixten till Göteborg då Pelle skulle på återbesök hos veterinären & nu är han helt frisk, så skönt! Efteråt åkte vi till kusinerna och åt lite frukost och jag fick leka lite med dom små, gullungar...;) vid 12 åkte vi till Frölunda torg och jag fick med mig lite nytt hem, blev ett stopp på donken på hemvägen med, hehe. Mysig dag men mamma och sirrebirre.<3 just nu ligger jag i sängen och vill inget annat än att sova så det ska jag göra nu innan tacos! 


/ Allmänt /

Hemmaaa


Tjaaaa! Har haft en så himla kul vecka i Norrköping på Bråvalla med ungefär 50000 andra människor. Har varit på konserter som Calvin Harrys, maskinen, Stockholm syndrom, asap, Steve aoki, Norlie & KKV och så vidare, hängt med så goa människor, ätit festivalmat, åkt karuseller, sovit lite för lite, skrattat och haft jävligt roligt! Men ska inte neka att det var DRÖM att komma hem till en ren säng och hemmagjort mat, toalett och dusch & internet.