/ Allmänt /

Helg

Godmorgon! Igår åkte Emma, Stella och jag till Anna och åt och sedan bakade vi Silviakaka, så drömgott ju. Hade en jättemysig kväll med mina godingar! Somnade hyfsat tidigt vilket resulterade till att jag vaknade tidigt med. Ska börja dagen med att städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag just nu, sedan kommer mormor och morfar och vi ska till kyrkan för det vankas konfirmation denna helg också men denna gången för min kusin. Ikväll står dock roligare saker på schemat, partyyy. Tror det kan bli kul. Hoppas ni får en bra lördag!

/ Allmänt /

28

8-16 var det som gällde idag, dock med en inställd mattelektion vilket var skönt. När jag kom hem la jag mig i soffan och satte på en film men somande som en stock mitt i filmen så fick se om den. Ska nämnligen prata om en bok inför klassen men kan erkänna att jag inte läst någon bok, hehe så får se filmen istället. Liksom alla andra veckor har denna också sprungit iväg och sommarlovet närmar sig och jag är gladare än någonsin typ. Måste säga hur jävla mycket jag ÄLSKAR mina vänner, ni är underbara.<3 Imorgon är det en lika lång dag som idag men på kvällen ska vi ha tjejmys hos Anna och är så taggad på en riktigt myskväll, åh! Långhelg med eftersom det är studiedag på måndag, livet!! 
 
/ Allmänt /

Onsdag

Igår slutade jag sent, kom hem och tittade ex on the beach sedan träffade jag bästisarna på stan och vi gick en sväng i solen. Idag var det en jäkligt chill skoldag, ekonomi och engelska men då var engelskan endast i 40 minuter och jag och Emma fick gjort muntliga nationella och det gick la bra, haha. Så nu har jag ingen mer engelska lektion, hur niceee? Åkte till Emma efter skolan och la oss på pooldäcket och babbla innan vi somnade i några timmar. Vi fick sällskap av Erik en stund med innan jag drog mig till mignon med Rosanna och Linnea. Linnea fyller år idag så myste till det lite, grattis älskade bästa du.<3 Jag kom precis hem från en biltur med Erik ut till Stellan och nu ska jag krypa ner i sängen och nana, puss.