/ Allmänt /

29 oktober

Hela denna veckan har bestått av myskvällar med tjejerna och pojkvännen, så skönt att bara ta det lugnt och inte ha några måsten. Igårkväll träffade jag Lisa och vi var sugna på att se en riktig tjejfilm, älskar det! När jag skulle hem och inte hade cykel ställde boysen upp på att möta mig, så en nattpromenad med dom innan jag somnade gott bredvid Erkan. Idag har jag inte gjort så mycket, tränat bara sen vet jag intr vart tiden tagit vägen. Ska strax träffa Linnea, puss! 

/ Allmänt /

Kungsmässan

Jag och mamma bestämde igår för att åka till kungsmässan idag och innan det ut och springa. Och så blev det med, en springtur sen dusch & frukost sen tog vi bilen till kungsmässan. Hittade bland annat ett par jeans! Mysig dag med mamma iaf. Jag fick dessutom köra hem, älskar det!! Nu är jag hemma och ska strax träffa Linnea, puss. 

/ Allmänt /

25

Igårkväll var jag hos Emelie en stund sen kom Erik och vi åkte ner till grappa och åt gott där, lite mysigt. Var hemma runt 11 & så tittade vi em film på femman sen kröp vi ner i sängen till ännu en film. Vi blev väckta idag av att frukosten/brunchen var färdig, pannkakor, surdegsbröd, juice, kaffe och så vidare. Jag som är en frukostmänniska blev väldigt glad, hehe. Mamma hämtade mig så övningskörde vi lite sen var jag i swc med Catrine och Peter för att kolla Eriks match som inte gick så bra dock, ändå kul att se honom spela! Om en timma ungefär ska jag möta Rosanna. Blir bio eller att bara vara hemma hos någon, perfekt söndag!