/ Allmänt /

imorgon är det tisdag

Hej, har suttit med digilär hela dagen typ. Så nu kan jag väl det jag kan och kan inte göra så mycket mer. Ska sätta på ett vampire diaries avsnitt och sen nana och imorgon börjar skoldagen med SO provet vilket är rätt skönt så att det är gjort. Slutar vid 2 och då ska jag hem och gissa vad jag ska göra? Börja plugga till nästa prov vilket är svenska. Wehoo, jag bara älskar skolan!! :-) Nä men när Eriks träning är klar kommer han till mig som gör hela dagen så mycket bättre. Godnatt alla!
bitchen själv!! :* :* puss cajsuuus!
/ Allmänt /

en plugg måndag!

Hejsan! Måndagar är så chill i skolan och tiden springer iväg. Idag ska jag råplugga. Har SO prov redan imorgon som jag ska klara så det är dags att börja plugga NU. Det är ekonomi så inte det absolut svåraste. Har ingen träning idag vilket är jäkligt skönt och inte imorgon heller men på onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag är det handboll varje dag... Kommer somna skönt söndagkväll!! :) + handbollsträning på måndag men vet ej om man pallar den, hehe! Det återstår att se! Nu ska jag sluta skriva och plugga, bloggar mer ikväll.
pjamasen och bullen åker alltid på när jag är hemma från skolan!!
/ Allmänt /

hemma!

Hejsan! Är äntligen hemma från Eslöv. Vi gick vidare till steg 2. Orkar itne berätta om helgen så bra men det var la kul. har precis ätit jättegod mat och nu ska jag sova för jag mår allt annat än bra. Imorgon får ni roligare inlägg! Natti.