/ Allmänt /

Mysig dag

Har traskat runt på stan ett bra tag med mamma idag och fick med mig lite hem också, wiie! Vi åkte förbi kvantum och köpte med oss goda frukter och gjorde en fruktsallad när vi kom hem, såå gott var det! Nu har jag precis duschat och måste skynda mig för klockan sju ska jag träffa lite tjejer på stan för att äta tillsammans. Hoppas ni får en nice kväll! Själv vill jag på prateyyy men lär inte bli så, hehe! Puss fuckers! 
 
/ Allmänt /

Fredag

Godmorgon babes! Idag vaknade jag och älsklingen upp till doften av amerikanska pannkakor så vi var uppe snabbt som attan och mmm var goda de var. Jordgubbar och massa annat gott stog på bordet så nu är jag riktigt mätt! Senare idag ska mamma, Sirre och jag till stan för att köpa det sista till skolavslutningen. Ska jag som är så lång våga ha klackar? Usch blir ju höjdrädd när jag tänker på de...! Ikväll vet jag inte vad jag hittar på men känner inte för att vara ensam så får dra med några på någonting. Har blivit sjukt sällskapssjuk, hehe! Pussssar! 
 
/ Allmänt /

Bara gott!

Jag och Erik gick ner till stan för att prova frozen yoghurt och måste säga att jag är jäklig besviken. Trodde det skulle vara assupermega gott men nej, det var bara gott och smakade likadant som mjukglass fast med godare topping! Måste dock säga att personalen ägde! :*  men kommer gå det ex antal gånger i sommar känner jag på mig! Roligare än vanlig mjukglass ju. Nu är jag ensam igen men ska till Erik igen efter hans äckligt långa fyspass, hehe! Vi ska bara mysa ikväll och fira att vi vart tillsammans i 300 dagar, skämt o sido, haha! Nej men snart ett år, det är helt sjuk ju!!!<3 Hoppas ni för en nice kväll vänner.