/ Allmänt /

26

 Vad har jag gjort idag... Sov väääldigt länge bredvid mamma, och vi låg och drog oss i sängen, så mysigt! Sedan gjorde jag lite mat, tittade en film och mötte Emma och Anna på campino. Sedan mötte vi Stella så åkte vi till henne, Linnea kom också och vi hade en myskväll. Skriksång, deeptalk, skratt, goa nybakta bullar och världens bästa tjejer sammanfattar kvällen.<3 Kom precis innanför dörren och ska krypa ner under täcket sedan åker jag till Bohuslän halv 11 imorgon bitti, puss godnatt! 
 
/ Allmänt /

Agaton 17

Igår efter jobbet åkte jag hem snabbt som bare den och hoppade ur jobbkläderna och in i lite festligare kläder & tog mig till Lisa & Linnea så cyklade vi till Agaton där massa andra var. Efter en rätt händelserik kväll där så drog vi tjejer vidare på efterfest och jag landade innanför dörren halv fem. Idag har jag mått mindre bra, brukar aldrig bli bakis men usch, idag.. :(( jobbade i några timmar nu ikväll sedan har jag bara myst i soffan med mamma! Hade planer tills imorgon men dem ändrades tyvär precis. På måndag åker jag till Bohuslän och det kan inte komma mer lägligt, ska bli så otroligt skönt att komma bort från lilla Varberg.


/ Allmänt /

Trötter

Blev ingen bio igår utan istället wonderrea, käk på hamnpaviljongen, tjejsnack hos Stella & somnade inte förren låååångt in på morgontimmarna. Idag ska & har jag hjälp mamma att städa för hon ska ha tjejfest ikväll och det ska bli as kul faktiskt, de är för jäkla goa💃🏼 känner mig själv lite hängig dock, har sån huvudverk men den får jag tänka bort bara! Antingen stannar jag här ikväll med partypinglorna eller så hittar jag på något ikväll, får se då jobb står på schemat imorgon men efter det fest för Agaton som fyller 17 idag! Ska bli kuuuul!