/ Allmänt /

2 h PW

Efter skolan träffade jag Stella & Linnea på eh för en onsdagsfika, supermysigt! Satt där ett tag innan vi tog oss hem & då gick jag och Linnea ut på en lång PW, blev 2 timmar. Så skönt att bara gå och prata om allt. Kom hem & käkade jättegod tomatsoppa och pluggade lite. Har varit inställd på att ett prov är på fredag men det var visst imorgon så har lite panik just nu... Får plugga på mina korta raster imorgon helt enkelt, blir säkert bra. Nu ska jag krypa ner under täcket och ladda för en lång skoldag, natti!

/ Allmänt /

PH-mys

Min kväll var riiiiktigt seg igår men plötsligt får jag ett sms från Anna "PH mys hos mig?" så 30 minuter senare var Emma, Stella & jag hos Anna och snackade någon timma innan PH drog igång, älskar sånna kvällar! Var hemma vid 12 men somnade inte förren närmare morgontimmarna... Jag tror på detdär att man har svårt att sova pga månen, har somant sent varje dagen denna veckan, hoppas det vänder idag! En skoldag har jag framför mig samt plugg & träning,  ha en fin onsdag! 
 
 
 
 
/ Allmänt /

29 september

Hellu! En mycket lugn skoldag med två lektioner idag, som alla andra tisdagar, fick dessutom sluta 40 minuter tidigare så satte mig på altanen när jag kom hem och slumrade till i solen, jätteskönt. Pluggade en timma & tog mig sen ut på en joggingtur sen duschade jag och pluggade en timma till, känns braaa! Sitter & kollar gårdagens paradise. Är det bara jag som tycker detta året är jäkligt dåligt..? Har ändp tvång att titta på det, haha. Min kväll ser väldigt lugnt ut, puss!
Alltså maaat