/ Allmänt /

PW

Igårkväll var jag hos Emelie med tjejerna och vi hade det jättemysigt och kul. När jag och Linnea cyklade hem var det typ regnstorm så jag cyklade till Erik för det var närmare och sov där, hehe mycket mysigare ju. Vi sov lääänge idag, fick pannkakslunch av Catrine och vid halv 2 åkte jag hem och bytte om för att ta en PW med favorit Emma. Bäst! Lagade lite mat när jag kom hem och har tittat några revenge avsnitt men nu ska jag in i duschen. Ska träffa Erik ikväll och vi ska hitta på något kul! 
Från en väldigt bra sommarkväll... åh! 
/ Allmänt /

Lördag

Hade en jättetrvlig kväll på grappa igår och åt en så sjukt god pizza. Vid halv nio gick jag med Linnea till campino där våra kära pojkvänner och några andra killar var men efter ett tag åkte jag hem. Såg en ny beck film och den var så jävla obehaglig så tårarna flödade av rädsla? Hade svårt att slappna av och sova sen, fyfan. Sjukhusmorden hette den, ändå värd att se! Idag gick jag upp vid nio och vid tio var jag mamma och Sixten påväg till Kungsbacka där han skulle spela innebandy. Jag gick in på kungsmässan och fick med mig två våriga toppar men sen gick jag in i hallen för att se en bedrövlig match. Dom förlorade alltså... Jaja! Åt på donken på hemvägen och bara för det ska jag till gymmet nu. Haha nejdå, gymmet var planerat sen innan. Puss. 
 
/ Allmänt /

07.50

Godmorgon! Igår somnade jag redan klockan 11 med boken i handen, var så himla trött. Klockan stog på 07.00 idag och lite innan 8 satt jag i tandläkarstolen. Ogillar verkligen alla sånt, tandläkare, vårdcentral och sjukhus, är så rädd, haha. Mamma tyckte jag skulle ta blodprov nu också men neeej, om det är så viktigt så får läkaren kontakta mig! Vi köpte med oss frallor hem och åt en lång god frukost, älska. Ska snart byta om tillträningskläder och dra till gymmet sedan göra en engelska inlämning jag visst hade missat. Tur den inte är så jobbig iallafall! Ikväll ska jag somsagt träffa mina favorittjejer. Gud vilken bra dag det kan bli!