/ Allmänt /

Lördag

Helluuu! Efter frukosten slängde jag på mig träningskläderna men när jag ska gå ut till cykeln får jag världens sjukaste nackspärr. Typiskt?! Har leget i koma typ hela dagen, pluggat lite men annars legat still i soffan, kul. Måste sovit väldigt konstigt inatt.. Vid sju ska jag träffa tjejerna och vi ska äta ihop, så mysigt! Redan söndag imorgon och då börjar en ångestfylld vecka.. Blä, har både spanska prov och ekonomi prov och veckan efter det svenska prov och matte prov och ytteligare ett spanska prov. Nu jävlar kom allt på en gång. Jobbajobbajobba! Snart lov <333
Favoriterna<333
 
/ Allmänt /

:))

Hellu! Efter skolan åkte jag ner till bibblan med Linnea och sedn kom också Lisa och Lotta. Fick gjort liiite plugg men eftersom det inte är världens panik med plugget gjorde det inget med alls snack, hehe. Gick hem i snöstormen och Thilda i luren! Har ätit spagetti och köttfärssås och kollat oth. Snart ska jag packa skolväskan och sova med älskling, myspys. Jobbigt att gå upp mycket tidigare än honom imorgon. Jag börjar 08.30, han 10.10.. Den tiden är man avundsjuk på .... Natti!
 
/ Allmänt /

Torsdag

Godmorgon! Ska snart gå ner och ta en dusch men väldigt svårt när det är så varmt  och skönt under täcket.. Känns som att dagen kommer gå i räser fart vilket är bra. Efter skolan ska jag ta tag i lite plugg och kanske åka och träna. Beror på magen... Haha. Imorgon är det redan heeeelg. Veckorna går snabbare än någonsin typ? Snart är våren är ju, bare en månad till mars, åh!<3 Har zero motivation till bloggen så inga bra inlägg här inte, ha en lovely daaag!